Aftellen en voorbereiden. Onze campagne is gestart!

16 maart 2021 0 Door Denise Kunst

Woensdag 16 maart 2022 is het zo ver, de gemeenteraadsverkiezingen! De Volkspartij Dongen is een jaar voor die datum al goed op weg in haar voorbereidingen.

We tellen af, want er is nog veel te doen voor die datum. Het verkiezingsprogramma is in voorbereiding. Ideeën voor de campagne worden uitgewerkt. Houd onze facebook-pagina in de gaten en lees onze columns. Want er worden heel gave en verrassende dingen ontwikkeld!

Net als de vorige twee periodes, leiden we intern nieuwe kandidaten op. In ons eigen, door onszelf ontwikkelde, VIPS programma krijgen geïnteresseerden een inkijkje in de lokale politiek. VIPS staat voor Volkspartij Dongen Innoveert, Participeert en Sterkt aan. Dat is precies waar we als partij voor staan: vernieuwend, midden in de samenleving en bouwend aan een steeds mooiere gemeente Dongen. In een aantal avonden nemen we de kandidaten mee in de wereld van raadsvergaderingen, dilemma’s, vergaderstrategieën en regionale samenwerkingen.

We hebben al een mooie lijst met deelnemers aan het VIPS programma. Maar er mogen altijd mensen aansluiten. Ook inwoners van Dongen, ’s Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart die wel mee willen kijken en hun mening willen delen, maar niet politiek actief willen worden zijn van harte welkom! VIPS is een programma zonder verplichtingen aan de lokale politiek of de Volkspartij Dongen! Neem contact op via fractie@volkspartijdongen.nl of via onze Facebook-pagina.

Nog een jaartje geduld en we weten wie de 21 raadsleden zijn die vanaf dat moment 4 jaar lang zich raadslid van de gemeente Dongen mogen noemen. Tot die tijd laten wij, net als nu, regelmatig van ons horen via onze columns en facebookberichten.
Binnenkort onthullen we de slogan voor onze verkiezingscampagne, passend bij de identiteit van de Volkspartij Dongen. Tot snel!

 

Namens de fractie, wethouder en bestuur van de Volkspartij Dongen
Denise Kunst
René Jansen
Kees Hoevenaars